kárpitos fotel

Irodai szék újrakárpitozása

Irodai szék újrakárpitozása – minőségi és takarékos megoldás!

A kárpitozott irodai székek kényelmes munkavégzést biztosítanak, de intenzív használatuk miatt nagy az esély, hogy gyorsan el is használódnak. Egy átlagos minőségű, 40 órás munkahét alatt használt kárpitos szék körülbelül két-három év után elhasználódik.

Viszont kár lenne egy szerkezetében stabil széket csak úgy kidobni, ezért egy drága megvásárlása helyett sokkal jobb megoldás egy kárpitos általi felújítás.

Mit takar az irodai székek kárpitozása?

Az irodai székek kárpitozása némileg eltér az otthoni célra szánt székek kárpitozásától. A különbségek elsősorban a kárpitanyagot és a töltetet érintik. Ezek a székek a magas munkakényelem érdekében könnyen tisztíthatóak és jó légáramlást biztosító anyaggal párnázottak kell legyenek.

Míg az otthoni székek esetében a szivacsbetét lesz a jó megoldás, addig az irodai székeknél érdemesebb megfelelő sűrűségű habot használni, amely alkalmazkodik a test formájához és nem deformálódik. A kárpitos folyamat során eltávolíthatóak a további hibák is, például egy mozgó kartámasz.

 

Miért érdemes szakemberekre bízni egy irodai szék kárpitozását?

A székek és irodai fotelek felújítására is szakosodott kárpitos üzemek speciális berendezésekkel vannak felszerelve, amelyek lehetővé teszik a megbízott megrendelések hatékony végrehajtását. Továbbá a kárpitos anyagok, tömések és pótalkatrészek széles választékához is hozzáférnek.

Egy kárpitozós üzem szolgáltatásainak igénybevétele nagy megtakarítást jelent!

A fotelek és irodai székek felújításának költsége nem haladhatja meg az üzletben vásárolt újak értékének 50%-át. A kárpitozás tehát hatékony és olcsó módja az irodabútorok megújításának.

 

 

Posted in blog.