Partnerek

Siófoki wellness

Lassan, de biztosan közeledik a nyár. Ilyenkor, de egyébként egész évben gyönyörű a Balaton. Cégünk által fenntartott hotel Siófok városában található, ez az egyik legnépszerűbb balatoni város. Igen sok külföldit, de magyar pihenni vágyókat is csábítja a wellness Siófok városába. Sok szolgáltatás áll a a nyaralók rendelkezésére szállásainkon. Vannak apartmanok is a hotel mellett, valamint üdülőfalu is. Rendezvények lebonyolítására is van lehetőség, akár konferencia vagy egyéb társas összejövetel. Internetes oldalunkon még több információt talál a Piknik Wellness Hotel, Apartman és Üdülőfalu tolmácsolásában.

wellness siófok, hotel siófok, apartmanok

Bérkalkulátorral egyszerűbb

Számoljon egyszerűen és gyorsan bruttó bér összegéből nettót. Ezt megteheti az internetes oldalunkon található bérkalkulátor használatával. Csak írja be a bruttó munkabért és megkapja a nettó bér összegét. Sokunk nem tudja pontosan, hogy milyen levonások terhelik a bérüket, illetve mik adódhatnak hozzá. A bruttó nettó bér összegét naprakészen kiszámolja nekünk a program, tételesen le is vezeti, hogy mire mennyit volt, adott hozzá. A program követi a jogszabályi változásokat, így mindig az aktuális értékekkel számol.

nettó bér, bruttó nettó bér, bérkalkulátor

Árfolyam adatok

Ha az internetes oldalunkon nézelődik, akkor minden egyes nap csakis aznapi értákű árfolyamokkal találkozhat, mivel oldalunk minden egyes nap frissül, így biztonsággal  követheti az valuták változásait. Árfolyamos weboldalunkon valutaváltó program is fellelhető. Tisztában lehet a pontos dollár árfolyam vagy euró árfolyam értékeivel is, sőt akármelyik valuta értékét is megnézheti. Az árfolyam értékek összehasonlíthatóak az egyes bankok kínálata szerint, valamint idevágó cikkeinkből is csemegézhet.

 

Euró árfolyam, dollár árfolyam, valutaváltó, árfolyam

WordPress themes jazzsurf