arany dohányzóasztal

Aranyszínben pompázó dohányzóasztal

Sokan, még ha a hétköznapokban előszeretettel viselik is kezükön vagy nyakukban az aranyból készült ékszereket, ódzkodnak annak színvilágától, mikor lakberendezésre kerül a sor. Pedig az arany szín tud kifinomult és kellemes látványt kölcsönözni nappalink bútordarabjainak. A nappali egyik központi szerepét betöltő dohányzóasztalnak például kifejezetten előnyös tud lenni, ha valamivel kiemeljük környezetéből.

dohányóasztal

Természetesen, mint minden másban, ebben is érdemes mértéket tartani. Fontos szem előtt tartani azt is, hogy mekkora teret foglal el nappalink, valamint a dohányzóasztal körül is „rendet kell tennünk”, hiszen ha már akad olyan bútordarab, ami markáns jegyekkel rendelkezik, akkor egymással figyelmünkért vetélkedve disszonáns hatást kelthetnek. Nem kell azonban kétségbe esni, ha élénk színekkel áldotta meg a gyártó kedvenc kárpitos kanapénk, hiszen a szövet lecserélésével könnyen összehangolhatjuk azt az új darabbal.

dohányzóasztal zöld kanapéval

Az arany egyik nagy előnye, hogy könnyen összeegyeztethető a legtöbb színnel, legjobban azonban talán mégis a feketét és fehéret egészíti ki. Remek keretet tud adni például egy fehér, márványt idéző asztallapnak, de kiválóan megállja helyét önállóan is. Ez esetben fokozottan figyelnünk kell arra, hogy milyen színekkel vesszük körül, a tarka hatást elkerülendő, egy, a kárpitos fotelünk színével megegyező szőnyeget is elteríthetünk alatta.

arany dohányzóasztal

Játszhatunk az anyagok variálásával is, a fémhatást keltő aranyozott felületek alkalmazkodnak az üveghez, fához, márványhoz, de a matt feketére festett fém mellett sem keltenek idegen hatást.

dohányzóasztal

Mint azt megmutattuk, az arany szín rendkívül sokoldalú tud lenni a lakberendezés világában is, nem kell tartani a megunt, vagy kopott dohányzóasztal újra mázolásától, a kárpitos bútorok hozzá igazításához pedig ismerünk egy gyors és megbízható csapatot! ?

Posted in blog.