kárpitos kanapé

Kárpitos bútorok az irodában

A cégvezetés már önmagában telve van különféle kihívásokkal, nem kis akadályokat görgetve ezzel a vállalkozni vágyók elé. Még ha sikerült is egy kifogástalan stratégiát kialakítani, a cég sikere nagyban függ az ügyfelekben keltett első benyomástól, legyen szó akár egy ügyvédi irodáról, egy médiaügynökségről, vagy egy orvosi rendelőről.

 

Mi sem segít jobb benyomást kelteni, mint a megfelelő légkör megteremtése az irodában, arról nem is beszélve, hogy ha mi is komfortosan érezzük magunkat „második otthonunkban”, sokkal magabiztosabban tudunk fellépni egy-egy tárgyalás során. És hogy hogyan érhetjük ezt el? Például kanapénkhoz egy megfelelő kárpit kiválasztásával.

Milyen kárpitos bútor illik az irodába?

 • Bőr
  bőr kárpitos bútor
  A bőr az egyik legkedveltebb kárpit az irodában. Amellett, hogy hivatalos megjelenést kölcsönöz irodánknak, tartós megoldást is jelent, hiszen vízhatlan, valamint nem koszolódik, és a szövetbe sem eszi be magát semmilyen kellemetlen szag. Tisztán tartása is roppant egyszerű, elég egy nedves ruhával áttörölni. Egyetlen hátránya, hogy magasabb árfekvéssel rendelkezik, mint a legtöbb kárpit.
 • Zsenília
  kárpitos fotel
  A zsenília cérna egy olyan bolyhos fonal, mely készülhet akár pamutból, selyemből, vagy egyéb mesterséges szálból, így selymes tapintást kölcsönözve a szövetnek. Kiváló választás azoknak, akik hosszútávon gondolkodnak, hiszen strapabíró választás, ami érdekes módon mégsem megy a kényelem rovására.
 • Poliészter
  A poliészterrel kárpitozott fotel kivételesen hosszú ideig képes megőrizni eredeti színeit, mely annak köszönhető, hogy részben szintetikus, részben pedig természetes anyagokból szőtt anyag. Mindemellett jó hír, hogy az allergiával küzdők is bátran választhatják, hiszen gátolja az allergének megtelepedését az anyagban.
 • Bársony
  bársony kárpitos kanapé
  A bársony számos előnye közül talán a legkiemelkedőbb a tapintása, hiszen selymesen puha, emellett színek és minták széles választéka segít irodánk stílusához illeszteni a darabot. Gyakori használata képes hamar meglátszani rajta, azonban ha olyan helyen alkalmazzuk, mely többnyire a látványért felel, garantáltan nem bánjuk meg.
Posted in blog.