kárpitos sarok dívány

A sarok dívány nyújtotta lehetőségek

A sarok dívány rendkívül népszerű megoldásnak számít a modern nappalikban, hiszen nem csupán kifejezetten esztétikus kivitelezéseket lehet belőle kapni, de praktikusnak is bizonyult az idők során.

Kényelmesen elnyúlhatunk rajta egy délutáni siesta során, összegyűlhet rajta a család egy kellemes beszélgetésre, vagy végig izgulhatjuk rajta esténként kedvenc sorozatunk, ráadásul manapság már rendkívül egyedi kiegészítők is segítik kényelmessé és praktikussá varázsolni ezeket az időtöltéseket. Beépített töltő, hangszórók vagy épp hangulatvilágítás járulhat hozzá ahhoz, hogy teljesen kikapcsolódhassuk a nap bármelyik szakában.

A megfelelő kárpitos sarok dívány a tévhitek ellenére nem igényel nagy helyet, sőt. Igazság szerint személyre szabható kialakítása miatt úgy képes sok embernek ülőhelyül szolgálni, hogy az alig foglal el teret a nappaliból, ugyanis kényelmesen betolhatjuk a fal mellé a sarokba.

kárpitos bútor

A megfelelő kárpitos kivitelben messze kényelmesebb, mint akármelyik kanapé, hiszen nagyobb felületen nyújtózhatunk rajta.

A legtöbb kárpitos sarok dívány kihúzható, így nem csak ágyneműtartóval van kiegészítve, de alkalmanként vendégeink is meghúzhatják magukat rajta az éjszaka során.

Egy sarok dívány képes falak nélkül is megosztani a teret, így ha különböző zónákat szeretnénk kialakítani, ezt könnyen kivitelezhetjük segítségével.

Amire még kifejezetten alkalmas még a fal mellett is, hogy egy elszeparált kuckót alakítsunk ki körülötte egyedi stílusú dekorelemek elhelyezésével, szőnyeggel, növényekkel.

Posted in blog.